skip to Main Content
Siamo Alla Fiera Del Tartufo

Siamo alla fiera del tartufo

Lorem ipsum dolor sit amet, duo esse possim epicuri cu, possim doctus assueverit an his, alii saepe inimicus ad ius. Oratio abhorreant ullamcorper te mel, ut his melius sapientem. Eu tantas tractatos intellegat vel. An exerci mucius ius. No sea libris perfecto sapientem, vix an impetus inermis invidunt.

Vis te mundi bonorum democritum, tota iriure per ex, qui mundi interpretaris ad. Lorem labore his at, te cum nihil possit volutpat. Voluptua adipiscing et nec. Et quot elitr vel, id ubique saperet accommodare pro. Vim cu propriae delicata evertitur, dolorem mediocrem reprehendunt vix ut, sit eu mundi omnes.

STORIE IN BARATTOLO

Polenta di tiramisù boschivo al tartufo

Lo chef Emanuele Scoccia, presenta la Polenta di tiramisù boschivo al tartufo T&C

La tavolozza di Raffaello

Solo pasta e tartufo: l'unione fa la forza.

Cappelletti in brodo alla crema di tartufo bianco

Cappelletti in brodo alla crema di tartufo bianco: una ricetta tradizionale ma con un tocco in più.

Uova del furlo

Le classiche uovo al tegamino ma con un'aggiunta di tartufo bianco: un sapore più gustoso e invitante.

Back To Top