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Ricetta Carpaccio di vitello al tartufo estivo e melograno

Eccoci a un nuovo appuntamento con le nostre videoricette!

Oggi vi mostreremo come realizzare un piatto decisamente semplice, veloce e davvero ottimo. Stiamo parlando del Carpaccio di Vitello con Tartufo Estivo e Melograno.
Basta qualche fetta di carne di ottima qualità, un po’ di succo di limone, qualche granella di melograno e il nostro raffinato tartufo estivo in salamoia per avere in pochissimo tempo un piatto degno di un grande pasto!

Provatela e fateci sapere come è andata!

STORY TO BE TOLD

Pasta, Speck, Tartufata cream and Philadelphia soft cheese
Cut the speck into pieces or dice it . Put the butter in a no -stick pan and melt it. Brown the speck just for some minutes. Melt the Philadelphia cheese in a pan with the speck, add some milk…
Beef fillet bar with chives on cheese and white truffle cream
“September: it was the most beautiful word, I’ve always felt inside me, because it sounded blooming orange trees, swallows and regret” writes the American story teller Alexander Theroux in his book Darconville’s Cat. September, is a double month. Between summer…
Risotto with Casciotta D’Urbino DPO cheese and white truffle

Lo chef Andrea Mainardi e T&C tartufi insieme per una ricetta deliziosa: Risotto al tartufo bianco e Casciotta di Urbino.

Pumpkin cream with white truffle sauce
If you think about fall, your mind runs to warm colours, amazing orange mantle of leaves on the ground, roasted chestnut, new wine and to pumpkin, of course. Pumpkin is the great protagonist of this season, it celebrates the colours…
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