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Ricetta Carpaccio di vitello al tartufo estivo e melograno

Eccoci a un nuovo appuntamento con le nostre videoricette!

Oggi vi mostreremo come realizzare un piatto decisamente semplice, veloce e davvero ottimo. Stiamo parlando del Carpaccio di Vitello con Tartufo Estivo e Melograno.
Basta qualche fetta di carne di ottima qualità, un po’ di succo di limone, qualche granella di melograno e il nostro raffinato tartufo estivo in salamoia per avere in pochissimo tempo un piatto degno di un grande pasto!

Provatela e fateci sapere come è andata!

STORY TO BE TOLD

Beef fillet bar with chives on cheese and white truffle cream
“September: it was the most beautiful word, I’ve always felt inside me, because it sounded blooming orange trees, swallows and regret” writes the American story teller Alexander Theroux in his book Darconville’s Cat. September, is a double month. Between summer…
Risotto with Casciotta D’Urbino DPO cheese and white truffle

Lo chef Andrea Mainardi e T&C tartufi insieme per una ricetta deliziosa: Risotto al tartufo bianco e Casciotta di Urbino.

Vegan hamburger
What I ‘m going to cook tonight? That is the question that every mum and dad ask to themselves, looking for healthy dishes, with a good balance from also a nutritional point of view, but tasty at the same time…
Polenta pie with truffle
It is a savory cake without using puffy or shortcrust pastry, but using a golden and tasty wholemeal polenta. Add a sauce made with Tartufata sauce, a little bit of robiola cheese, bacon and pan-fry porcini mushrooms. Put the cooked…
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