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Bistecca con Sale al tartufo: semplicemente speciale


Hai una cena dell’ultimo momento e non hai tempo di preparare nulla? Non hai voglia di cucinare niente di elaborato e hai bisogno di una ricetta semplice e veloce? Tranquillo, ci siamo noi.

Con una bistecca di manzo impreziosita con il nostro sale al tartufo sorprenderai tutti, con semplicità. Bastano pochi minuti e pochissima passaggi per prepararla. Provala e facci sapere come è andata!

STORY TO BE TOLD

Beef fillet bar with chives on cheese and white truffle cream
“September: it was the most beautiful word, I’ve always felt inside me, because it sounded blooming orange trees, swallows and regret” writes the American story teller Alexander Theroux in his book Darconville’s Cat. September, is a double month. Between summer…
Soup of the farmhouse with white truffle olive oil
The beginning of November takes us by the hand, leading us to winter season. November is a month that often arouses melancholy. On the contrary, you can live it as a moment of pause, as the occasion to stay with…
Risotto with Casciotta D’Urbino DPO cheese and white truffle

Lo chef Andrea Mainardi e T&C tartufi insieme per una ricetta deliziosa: Risotto al tartufo bianco e Casciotta di Urbino.

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