skip to Main Content
Croissant Con Mousse Di Mortadella Al Tartufo

Croissant con mousse di mortadella al tartufo


Perché farcire i croissant sempre allo stesso modo? In fondo basta solo un po’ di creatività per inventare qualcosa di unico e nuovo!

Oggi vogliamo spiegarti come realizzare una cremosa e saporita mousse alla mortadella, arricchita con tartufo. Così avrai un croissant che crea una perfetta unione tra il sapore tradizionale della mortadella e il profumo raffinato del tartufo.

Sono perfetti sia come aperitivo che come cena alternativa!

STORY TO BE TOLD

Pasta, Speck, Tartufata cream and Philadelphia soft cheese
Cut the speck into pieces or dice it . Put the butter in a no -stick pan and melt it. Brown the speck just for some minutes. Melt the Philadelphia cheese in a pan with the speck, add some milk…
Risotto with Casciotta D’Urbino DPO cheese and white truffle

Lo chef Andrea Mainardi e T&C tartufi insieme per una ricetta deliziosa: Risotto al tartufo bianco e Casciotta di Urbino.

Focaccia (flat bread) with truffle
I’ve been recently in Genoa. The most beautiful things very often are not visible at our eyes, in some ways hidden at us. That’s is what happens when you go around the city walking on the little lanes called “caruggi”.…
White truffle carbonara spaghetti
Yesterday I’ve cooked an apple pie for the first time. I’ve read an old recipes book and I’ve carefully followed  any  steps and  instruction, trying not to make mistakes. Only after having put it in hoven I realized that I…
Back To Top