skip to Main Content
Truffle Cannelloni Recipe

Truffle Cannelloni recipe


Leggere le ricette è sempre bello e interessante, ma vedere qualcuno direttamente all’opera è ancora meglio!

Oggi vi proponiamo una ricetta davvero pratica e veloce, un perfetto incontro tra tradizione culinaria italiana e spiccata originalità. La ricetta fa riferimento ai famosissimi cannelloni al tartufo, ma con piccolo tocco di gusto in più, dato dalla nostra Tartufata.

Questa salsa è uno dei nostri prodotti più amati: funghi champignons, olive nere e tartufo estivo che insieme creano una salsa perfetta per insaporire tantissime ricette.

Provala e facci sapere come è andata!

STORY TO BE TOLD

Mountain croissant
In summer i dream of the mountain and in winter i look for the sea. During a so strange year like this one , i dream with open eyes and i hope that all of us we could come back…
Beef fillet bar with chives on cheese and white truffle cream
“September: it was the most beautiful word, I’ve always felt inside me, because it sounded blooming orange trees, swallows and regret” writes the American story teller Alexander Theroux in his book Darconville’s Cat. September, is a double month. Between summer…
Fried fish and truffles
Chef Michele Pentucci presents the T&C fried fish and truffle
Mortadella And Ricotta Croquette On Cheese And White Truffle Cream
I love Emilia. A region that smells like balsamic vinegar, Parmisan cheese, mortadella and authenticity. I love Emilian people too. Their hospitality and their inborn frankness. Emilians choose the efficency, the practicality, they are pragmatic souls, but they use their…
Back To Top